Afstudeeropdrachten, stages en bijbanen


Met ruim 350 studerende leden, hebben wij een relatief groot bereik onder actieve en ambitieuse studenten. Bent u de werkgever die opzoek is naar talent om uw bedrijf te versterken? Overweeg dan eens om uw vacature kosteloos op deze pagina te plaatsen. Tegen betaling is het ook mogelijk om meer aandacht te krijgen, zo kunnen we een mail met uw afstudeeropdracht, stage of bijbaan versturen aan al onze leden, een bericht plaatsen op onze interne Instagram en/of Facebook of u langs laten komen bij een borrelavond om zelf uw vacature te pitchen en direct contact te hebben met geïntereseerde leden.

Dat klinkt goed, ik wil graag kosteloos op deze vacature pagina komen te staan en eventueel gebruik maken van de extra mogelijkheden! Stuur dan een mail naar ceb@drv-euros.nl met de volgende informatie:

- Korte omschrijving van uw bedrijf/werkzaamheden.
- Omschrijving van de afstudeeropdracht, stage of bijbaan.
- Het logo van uw bedrijf of een andere foto bijpassend bij de afstudeeropdracht, stage of bijbaan. 

Wij zetten de vacature dan zo snel mogelijk online en geven u een bevestiging op het moment dat de vacature geplaatst is. Nog vragen? Bel gerust 06-33617572, onze commissaris externe betrekkingen helpt u graag verder. 


 

Master afstudeeropdracht Chill Pill i.s.m. Team NL

TeamNL.jpg

 

In het chill pill project ga je koelcapsules (de “Chill Pill”) ontwikkelen waarvan het koelende effect langer behouden blijft. De koelpil is een koude stof omhuld met een beschermlaag die voorafgaand aan het sporten wordt ingenomen. De pillen lossen na een instelbare tijd op in het maagdarmstelsel, waarna het grootste gedeelte van de koeling vrijkomt. Op deze manier wordt de sterkste koeling geleverd wanneer de sporter optimaal moet presteren.

Doel: Het doel van deze opdracht is het ontwikkelen van microcapsules waarbij een waterige oplossing omhuld is door een vetachtige substantie die niet direct oplost in de zure maagomgeving en thermoresistent is. Als deze oplossing bevroren ingenomen zal worden voor het sporten, zal de koeling hiervan langzaam vrijgegeven worden tijdens het sporten en de prestatie positief beïnvloeden. Een eerste concept is succesvol gefabriceerd, en zal worden verbeterd door middel van in-air microfluidics technologie die is ontwikkeld aan de UT. Hier worden kleine vet- en waterdruppels in de lucht gecombineerd tot de gewenste capsules.

De verwachting is dat deze pil direct kan worden ingezet ter ondersteuning van Nederlandse atleten, bijvoorbeeld op de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2021.

Projectinformatie:

Dit interdisciplinaire project integreert werktuigbouwkunde, natuurkunde, chemische technologie, en biomedische technologie. Wij zoeken een ambitieuze student in één van deze richtingen. Het is een experimentele opdracht, die we kunnen aanpassen op jouw interesses en studierichting.

Contact:              Dr. Ir.  Claas Willem Visser (UT), c.visser@utwente.nl