Afstudeeropdrachten, stages en bijbanen


Met ruim 350 studerende leden, hebben wij een relatief groot bereik onder actieve en ambitieuse studenten. Bent u de werkgever die opzoek is naar talent om uw bedrijf te versterken? Overweeg dan eens om uw vacature op deze pagina te plaatsen. Tegen betaling is het ook mogelijk om meer aandacht te krijgen, zo kunnen we een mail met uw afstudeeropdracht, stage of bijbaan versturen aan al onze leden, een bericht plaatsen op onze interne Instagram en/of Facebook of u langs laten komen bij een borrelavond om zelf uw vacature te pitchen en direct contact te hebben met geïntereseerde leden.

Dat klinkt goed, ik wil graag op deze vacature pagina komen te staan en eventueel gebruik maken van de extra mogelijkheden! Stuur dan een mail naar ceb@drv-euros.nl met de volgende informatie:

- Korte omschrijving van uw bedrijf/werkzaamheden.
- Omschrijving van de afstudeeropdracht, stage of bijbaan.
- Het logo van uw bedrijf of een andere foto bijpassend bij de afstudeeropdracht, stage of bijbaan. 

Wij zetten de vacature dan zo snel mogelijk online en geven u een bevestiging op het moment dat de vacature geplaatst is. Nog vragen? Bel gerust 06-40558230, onze commissaris externe betrekkingen helpt u graag verder. 


 

Master afstudeeropdracht Chill Pill i.s.m. Team NL

TeamNL.jpg

 

In het chill pill project ga je koelcapsules (de “Chill Pill”) ontwikkelen waarvan het koelende effect langer behouden blijft. De koelpil is een koude stof omhuld met een beschermlaag die voorafgaand aan het sporten wordt ingenomen. De pillen lossen na een instelbare tijd op in het maagdarmstelsel, waarna het grootste gedeelte van de koeling vrijkomt. Op deze manier wordt de sterkste koeling geleverd wanneer de sporter optimaal moet presteren.

Doel: Het doel van deze opdracht is het ontwikkelen van microcapsules waarbij een waterige oplossing omhuld is door een vetachtige substantie die niet direct oplost in de zure maagomgeving en thermoresistent is. Als deze oplossing bevroren ingenomen zal worden voor het sporten, zal de koeling hiervan langzaam vrijgegeven worden tijdens het sporten en de prestatie positief beïnvloeden. Een eerste concept is succesvol gefabriceerd, en zal worden verbeterd door middel van in-air microfluidics technologie die is ontwikkeld aan de UT. Hier worden kleine vet- en waterdruppels in de lucht gecombineerd tot de gewenste capsules.

De verwachting is dat deze pil direct kan worden ingezet ter ondersteuning van Nederlandse atleten, bijvoorbeeld op de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2021.

Projectinformatie:

Dit interdisciplinaire project integreert werktuigbouwkunde, natuurkunde, chemische technologie, en biomedische technologie. Wij zoeken een ambitieuze student in één van deze richtingen. Het is een experimentele opdracht, die we kunnen aanpassen op jouw interesses en studierichting.

Contact:              Dr. Ir.  Claas Willem Visser (UT), c.visser@utwente.nl


 

 

Startersfuncties binnen Antea Group

 

Antea.jpg

 

 

Zoek jij als starter nog een leuke functie bij een Ingenieurs en adviseursbureau dan zou een van de onderstaande functies wel eens interessant voor je kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd dan vind je onderaan dit bericht de contactgegevens van onze recruiters.

 jr. Bouwmanagement

Ben jij de junior die wij zoeken voor de bouwbegeleiding van de projecten voor onze opdrachtgevers?

Je gaat het bouwproces begeleiden van begin tot eind. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een kantoorgebouw, schoolgebouw of een woonwijk die gerenoveerd moet worden.

Je verzorgt de projectleiding en directievoering/toezicht voor dit mooie bouwproject. Vanuit deze rol stuur je het project zowel intern als extern aan. Tijdens een project is Antea Group verantwoordelijk voor de interne besluitvorming en informatieverstrekking (o.a. aan omgeving, gemeenteraad en College van B & W.) alsook de externe selectie en aansturing van architect en aannemer en externe communicatie. Wij sturen op de aspecten Geld, Risico's, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit.

jr. Adviseur Bodem

Als junior Adviseur Bodem voer je opdrachten uit voor onze klanten uit sectoren zoals olie & gas, chemische industrie, transport & logistiek. Het continueren en uitbreiden van de bedrijfsvoering is het primaire doel van deze klanten. Hiervoor kunnen bodemonderzoeken en bodemsaneringen nodig zijn. Je vertaalt de wensen van de klant naar een passend aanbod. Je stelt offertes, kostenramingen en saneringsvoorstellen op en maakt plannen van aanpak, risicoanalyses en rapportages.

Eenmaal in de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het veldwerk. Ook het organiseren van vergunningen en meldingen en het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen maakt deel uit van je werkzaamheden. Na een inwerkperiode word je het aanspreekpunt voor een aantal klanten. Dit vraagt om een flexibele en proactieve werkhouding.

Geotechnicus

Of het nu gaat om de reconstructie of de inpassing van een weg: geotechniek staat altijd aan de basis van een wegontwerp. Bij Antea Group vind je specialisten die in elke projectfase hun geotechnische kennis inbrengen. Hiermee zorgen ze voor veilige, duurzame en slimme oplossingen. Zodat je nu verantwoord kunt bouwen en later onaangename verrassingen voorkomt.

Stabiliteitsanalyses, het ontwerp van bouwkuipen, of de monitoring van zettingen: met onze specialisten breng je veelzijdige geotechnische kennis aan boord. Vanuit hun bodemkennis: samenstelling en korrelgrootte, sterkte en gedrag doorzien ze geotechnische risico's. Om vervolgens op basis van jouw uitgangspunten en eisen tot onderbouwde oplossingen en ontwerpen te komen.

Projectleider Wegen

 Je geeft leiding aan infrastructurele projecten. Denk hierbij aan multidisciplinaire werken waarin de realisatie of reconstructie van Rijks- en Provinciale Wegen, binnenstedelijke infra en gebiedsontwikkelingen centraal staan. Je voert deze projecten uit voor overheden, aannemers, projectontwikkelaars en grote industriële partijen. Je weet een team te formeren en te motiveren waarmee je optimale prestaties levert. Dit doe je onder meer door een beheerst proces van kwaliteitsborging te organiseren waarmee je aantoonbaar de kwaliteit levert waar de klant om vraagt.

Tegelijkertijd omarm je de ontwikkeling en toepassing van innovaties binnen jouw project. Naast het leiden van projecten, vraagt deze functie om een goed gevoel voor commercie. Je stelt offertes, plannen van aanpak, risicoanalyses en financiële rapportages op. Ook onderhoud je klantcontacten en vertaal je de wensen en verwachtingen van klanten naar een passende oplossing.

Data Engineer

Om van ruwe data informatie te maken maak je technische en architecturale keuzes en adviezen die aansluiten op (landelijk) geldende referentiearchitecturen. Als data-engineer ligt je focus op het analyseren/scherp krijgen van de vraag, uitdenken en ontwerpen van de (technische) oplossing en het realiseren van deze oplossingen bij onze in- en externe opdrachtgevers. Ook ben je in staat je werk gestructureerd uit te voeren en vast te leggen.

Je bent gedreven en weet als geen ander hoe je de beste methode en techniek voor het vraagstuk kiest. Dit geldt voor zowel de analyse en uitvoering als voor de ontsluiting van de uitkomsten. Verder ben je in staat onze opdrachtgevers enthousiast te maken voor experimenten en innovatieve technieken. Onder aansturing van een projectleider werk je zelfstandig of als onderdeel van een team dat aan dezelfde opdracht werkt.

Voor meer informatie over de vacatures bij Antea Group kun je bellen of appen met Floor Kempers 06-83168644 of Barbara Evers 06-53967972.