Afstudeeropdrachten, stages en bijbanen


Met ruim 350 studerende leden, hebben wij een relatief groot bereik onder actieve en ambitieuse studenten. Bent u de werkgever die opzoek is naar talent om uw bedrijf te versterken? Overweeg dan eens om uw vacature kosteloos op deze pagina te plaatsen. Tegen betaling is het ook mogelijk om meer aandacht te krijgen, zo kunnen we een mail met uw afstudeeropdracht, stage of bijbaan versturen aan al onze leden, een bericht plaatsen op onze interne Instagram en/of Facebook of u langs laten komen bij een borrelavond om zelf uw vacature te pitchen en direct contact te hebben met geïntereseerde leden.

Dat klinkt goed, ik wil graag kosteloos op deze vacature pagina komen te staan en eventueel gebruik maken van de extra mogelijkheden! Stuur dan een mail naar ceb@drv-euros.nl met de volgende informatie:

- Korte omschrijving van uw bedrijf/werkzaamheden.
- Omschrijving van de afstudeeropdracht, stage of bijbaan.
- Het logo van uw bedrijf of een andere foto bijpassend bij de afstudeeropdracht, stage of bijbaan. 

Wij zetten de vacature dan zo snel mogelijk online en geven u een bevestiging op het moment dat de vacature geplaatst is. Nog vragen? Bel gerust 06-33617572, onze commissaris externe betrekkingen helpt u graag verder.