Huidige sponsoren


 

Grolsch

 

Logo_Grolsch.png

De hoofdsponsor van de D.R.V. Euros is bierbrouwerij Grolsch. Grolsch en Euros hebben een nauwe en lange samenwerking. Zo verzorgt Grolsch alle dranken op de vereniging. Maar daarnaast heeft Grolsch heeft zijn eigen wedstrijd, de zogenoemde “Grolsch Euros Drienerlo Regatta”. Tijdens deze 2 daagse wedstrijd komt heel roeiend Nederland naar Enschede om hier in de verschillende velden (heren-8 tot en met dames-skiff (1persoons) te komen roeien. Meer informatie over de Grolsch Euros Drienerlo Regatta is hier te vinden.


 

Thales

Thales logo.jpg

Thales is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Thales levert met zijn techniek een belangrijke bijdrage aan de meetapparatuur die gebruikt wordt tijdens de GEDR.


 

YER

YER.jpg

YER is een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich met name richt op de techniek en IT-domeinen. Door intensieve persoonlijk begeleiding helpt YER afgestudeerden zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Verder biedt YER verschillende Talent Development Programmes waarin je werkervaring op kunt doen en deel kunt nemen aan relevante workshops (gericht op technische, soft en business skills) waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. YER organiseert jaarlijks een evenement op Euros, waarbij zij op een laagdrempelige manier hun bedrijf kunnen tonen aan studenten. Afgelopen jaren hebben wij samen met YER een kerstmarkt en een lasergame-activiteit georganiseerd.


 

Northwave

Northwave.png

Northwave is een bedrijf in cyberbeveiliging. Northwave heeft als eerste partner haar naam op onze botenwagen geplaatst. Hiernaast vindt Northwave het wedstrijdroeien erg belangrijk en heeft zodoende haar logo op de jassen van de wedstrijdroeiers, de wedstrijdpalen en de wedstrijdcaps staan.


 

Crossfysio

Crossfysio z onderregel.png

 

Crossfysio in Enschede is dé fysiopraktijk met roeispecialisatie! Wij behandelen klachten gerelateerd aan roeien, CrossFit, rug- en schouderklachten met o.a. de middelen fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, medical taping en functionele oefentherapie. Crossfysio heeft een wekelijks spreekuur op Euros en beschikt over zeer ruime roei- en coachervaring. De praktijk maakt gebruik van  een oefenruimte met 12 ergometers!

Crossfysio zit op Twekkelerveld aan de G.J. van Heekstraat 414. Indien nodig hebben wij voor aanvullende diagnostiek een samenwerking met de beste fysio-echografist in Twente.


 

Mise en Place

Mise-en-Place.png

Mise en Place is een uitzendbureau binnen de horeco. Mise en Place verzorgt bijvoorbeeld het personeel bij de wedstrijden van FC Twente, het personeel bij verschillende grote festivals maar ook het personeel bij verschillende kleine gelegenheden. Mise en Place heeft veel studenten in dienst die zei zelf opleiden en vervolgens op diverse plekken kunnen inzetten. 


 

Stage X

Stagex4.jpg

Stage X is gespecialiseerd in licht en geluid installaties. Tijdens evenementen op het terrein waarbij onze eigen muziek en lichtinstallaties niet toereikend zijn, maken wij regelmatig gebruik van de diensten van Stage X. Zo verzorgt Stage X bijvoorbeeld het licht en geluid gedurende de GEDR en onze introductieperiode.


 

Lexicon Training

lexicon.png

Lexicon Training is gespecialiseerd in het geven van trainingen en adviezen op het gebied van schriftelijke en mondelinge communicatie. Lexicon Training heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de acquisitie commissie. Door het geven van een acquisitie training waarbij de commissieleden verschillende rollen aannemen en reflecteren op het voeren van een gesprek, leert iedereen wat zijn sterke en zwakke punten zijn en hoe die hiermee om kan gaan.


 

BeterSport

Betersport.png

 

BeterSport is al jaren een vaste partner van D.R.V. Euros. Leden kunnen bij BeterSport terecht voor cardio- en andere fitnessapparaten, zodat zij ook thuis fit kunnen blijven op het moment dat zij geen tijd hebben om op de vereniging te trainen. 


 

Ten Cate

Tencate.jpg

'TenCate is a multinational company that combines textile technology with chemical process technology in the development and production of functional materials, modules and systems for the protection of people and their living and working environments.' Ten Cate fabriceert carbon, een belangrijk materiaal in de productie van roeiboten. Onze roeiboot 'Noordzee' is volledig gebouwd van het carbon van Ten Cate en heeft inmiddels al meerdere overwinningen opgeleverd.


 

Poco Mucho

Poco Mucho.png

 

Poco Mucho is een Enschedese Argentijns restaurant waar Euros-leden met korting kunnen gaan eten.