Inhousedag ASML

By: Martijn Remmelink feb 11, 2019

Op woensdag 20 februari wordt er in samenwerking met Oud Euros een inhousedag georganiseerd naar ASML. Op deze dag zul je in contact worden gebracht met verschillende werknemers van ASML waardoor je bij het zoeken van een stage, afstudeeropdracht of baan al een ingang hebt bij het bedrijf! Naast dat ASML toonaangevend is in de ontwikkeling en productie van lithografie systemen, heeft het bedrijf veel te bieden voor haar werknemers.

Zo heeft ASML sinds kort bijvoorbeeld haar eigen roeivereniging en kan er bijna een 8 gevuld worden met Oud-Euroïden.

 

Tijdens de Inhousedag zullen verschillende Oud-Euroïden een presentatie geven over het werk wat zei doen binnen ASML en hoe zei het werken bij ASML ervaren.

Ook krijgen we een rondleiding door het complex van ASML en zullen we het Experience center bezoeken waar verschillende nieuwe technieken worden gedemonstreerd.

Een impressie van het Experience center wordt gegeven in het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=xaHR32sRnUQ  

 

Verder is er voor Master studenten de mogelijkheid om hun CV-achter te laten waarna onze contactpersoon ervoor zal zorgen dat deze op de juiste plek terecht komt.

Dus schraap al je ervaringen en skills bij elkaar en neem hem (een aantal keer gedrukt) mee naar ASML!

 

Op woensdag 20 februari word je om 13:00 verwacht in Veldhoven, waarna het programma tot ongeveer 17:00 zal duren. Het programma, inclusief toegang tot het experience center, bij ASML is helemaal gratis, ook krijg je wat lekkers / koffie / thee en een leuke goodiebag! Het vervoer dient echter wel zelf geregeld te worden. ASML is prima te bereiken met het openbaar vervoer en voor degene die geen week-OV heeft, zouden er onderling groep tickets kunnen worden geregeld (de prijs is afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De AreCo zorgt er dan voor dat geïnteresseerde in een groepsticket in een groep komen, zodat er eventueel wat geregeld kan worden.

 

Schrijf je in via de volgende link! De inschrijving sluit op 18 februari:  https://goo.gl/forms/64ghkuzIjO6OLyoC3   

Voor vragen kun je mailen naar : externcommissie@drv-euros.nl