Nabeschouwing Thêta Herfstregatta

By: Yorrit van de Kamp okt 12, 2021

Het was weer zo ver, de bladeren worden bruin en de lucht grijs. De Thêta Herfstregatta ging weer van start. Dit jaar deed het zeker zijn naam eer aan, het was koud en nat. De aantal dappere Euroïden die deze regatta startten waren ook al kletsnat voordat zij het water op waren.

 

Euros startte alleen op zondag, maar het bestuur en enkele Euroïden waren de avond ervoor ook al in Eindhoven te vinden voor het feest. Zondag vroeg in de morgen stonden de 3 boten van het eerste blok dan ook mooi brak klaar bij Beatrix. Twentstudent, de Rukkende Reetjes en natuurlijk het zo goed presterende Euros 1 waren klaar voor de start. Euros 1 liet zien dat ze nog steeds in bloedvorm zijn en haalde ook het eerste taartblik van de dag binnen. Dit deden ze door verschillende middengroepers van Thêta de baas te zijn. Vervolgens kreeg Euros 1 het ook voor elkaar om als eerste weer bij Beatrix te zijn, dit terwijl ze als een van de laatsten de finish over kwamen en eigenlijk achteraan moesten sluiten. Op geheel Fabian en Jeroens manier kwamen ze natuurlijk overal tussendoor.

 

Na het douchen, het Euros lied gezongen te hebben en het ophalen van het taartblik, waar we ook bijna te laat voor waren, was het tijd voor blok 2. Hier streden de heren van VUF, de dames van Rowsé en de twee krachtpatsers van de Sirénes het uit in hun desbetreffende velden. Ook zij waren al helemaal doorweekt voordat ze de boot in gingen. Natuurlijk zette Euros hier ook goede tijden neer en wist Rowsé te taarten in het ervaren C4 veld. Na opnieuw eigenlijk te laat te zijn voor de uitreiking door het verplichte douchen tegen onderkoeling en nogmaals uit volle borst het Euros lied gezongen te hebben, was hierbij ook de herfstachtige Thêta Herfstregatta ten einde gekomen.