Vacatures voorzitters EIC en NIKE

By: Jules van Liefland dec 7, 2017

Bij dezen wil ik u op de hoogte stellen van twee open vacatures. Deze vacatures zijn voor de voorzitter van de EIC en de voorzitter van de NIKE

Bij dezen wil ik u op de hoogte stellen van twee open vacatures. Deze vacatures zijn voor de voorzitter van de EIC en de voorzitter van de NIKE.

EIC

De EIC is de introductiecommissie van de D.R.V. Euros. De EIC organiseert alle activiteiten die de D.R.V. doet tijdens de Kick-In. Daarnaast zorgt de EIC ervoor dat er Euros-doegroepen gevormd kunnen worden om Kick-In kiddo’s te begeleiden tijdens hun eerste stappen als student. Als laatste zoekt de EIC naar sponsoring voor haar activiteiten en stelt ze een promo-team samen die helpen met het binnenhalen van nieuwe leden tijdens de Kick-In. De EIC is het gezicht van Euros tijdens de Kick-In, en deze moet natuurlijk een geweldige indruk achterlaten!

NIKE

De NIKE is de Na-IntroductieKommissie Euros. De NIKE is verantwoordelijk voor het organiseren van drie weken aan leuke activiteiten, en daarnaast ook nog een weekend voor de aankomende leden, NIKE’ers. Tijdens het weekend en de drie weken erna laat de NIKE de aankomende leden kennismaken met de verschillende facetten van onze vereniging. Het is aan de NIKE om de NIKE’ers te laten zien hoe gaaf Euros is en om ze te overtuigen lid te worden.

Jouw rol als voorzitter

Als voorzitter zorg je ervoor dat de hele commissie goed functioneert. Hieronder valt het plannen en voorzitten van vergaderingen, planning maken/in de gaten houden en op de hoogte zijn waar iedereen in de commissie mee bezig is. Als voorzitter heb je dus een van de belangrijkste rollen in het neerzetten van een succesvolle EIC of NIKE, met veel nieuwe leden tot gevolg.

Welke eigenschappen bezit je of ga je ontwikkelen als voorzitter?

  • Leiderschap
  • Doorzettingsvermogen
  • In staat overzicht te bewaren
  • Vooruit kunnen denken
  • Creatief in problemen oplossen
  • Beslissingen durven nemen

Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures of heb je behoefte aan meer informatie? Stuur dan een mail naar commissarisintern@drv-euros.nl. Je krijgt dan meer informatie over de sollicitatieprocedure. Reacties insturen kan tot woensdag 13 december. Sollicitaties worden gehouden in de week voor de kerstvakantie.

Mocht je interesse hebben in een plek in de commissie maar niet als voorzitter, dan kun je dat ook via een mail laten weten.