_DSC2098.jpg


Welkom op de site van DRV Euros

De Drienerlose Roei-Vereniging is dé studentenroeivereniging van Enschede. Meer dan 350 leden halen bij ons alles uit zichzelf en uit de vereniging. Van roeien op olympisch niveau en legendarische roeifeesten door het hele land tot netwerken met multinationals. Graag nodigen we je uit om eens kennis met ons te komen maken. Check ook onze Facebook om te zien wat we zoal doen en uithalen op nationaal en internationaal gebied! 

News

Inhousedag ASML

By: Martijn Remmelink feb 11, 2019

Op woensdag 20 februari wordt er in samenwerking met Oud Euros een inhousedag georganiseerd naar ASML. Op deze dag zul je in contact worden gebracht met verschillende werknemers van ASML waardoor je bij het zoeken van een stage, afstudeeropdracht of baan al een ingang hebt bij het bedrijf! Naast dat ...

Read more

Lenteroeien

By: Bas Pluister apr 24, 2018

In mei is het zover: Lenteroeien bij de D.R.V. Euros! 
De dagen 3, 8 en 17 mei zullen in het teken staan van jou kennis laten maken met onze vereniging en al het moois wat daar bij hoort.
Heb jij nou altijd al willen leren roeien, wil jij ...

Read more

Trainingsweekend op de regattabaan Keulen

By: Herbert Rensink apr 4, 2018

Vrijdagochtend 30 april trok de gehele eerstejaars wedstrijdroeiers lichting naar het oosten voor hun trainingsweekend op de regattabaan Keulen. Met behulp van Whatsapp live location werd er op de Duitse autobahn al menig sparsessie gehouden. Na het naar binnen werken van een overheerlijke currywurst begonnen alle ploegen langzaam aan hun ...

Read more

Samenwerking Beter Sport

By: Jurre Wouters feb 12, 2018

Fitnessapparatuur

Vanaf heden heeft de D.R.V. Euros een samenwerking met BeterSport! BeterSport is een specialist in fitnessapparatuur voor beginners en gevorderden.

Vooral voor onze leden en externe roeiers zijn de roeitrainers, welke BeterSport aanbiedt, erg interessant. Wil je hierover meer informatie? Klik dan op de volgende link.

Read more