Samenwerkingsmogelijkheden


Met meer dan 350 leden, een eigen sociëteit en een grote wedstrijd heeft Euros voor ieder bedrijf wel iets te bieden. Zo is het mogelijk om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten of werknemers. Aangezien ieder bedrijf uniek is en andere wensen heeft, denken wij met u mee over de manier waarop u uw bedrijf onder de aandacht brengt van onze leden. Zo zorgen we er samen voor dat de leden een goed beeld van uw bedrijf krijgen. Onder het kopje huidige partners kunt u zien op welke manieren onze huidige partners in contact komen met onze leden.

Naamsbekendheid via Euros hoeft niet duur te zijn! Gezien wij door het jaar heen vele activiteiten hebben, het onderhoud van de boten en de sociëteit grotendeels zelf doen en de ontwikkeling van onze leden erg belangrijk vinden, zijn wij ook erg gebaat bij materialen of trainingen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze acquisitiecommissie is te bereiken via externcommissie@drv-euros.nl of door te bellen naar 06-37469891!

Voorbeelden van mogelijkheden zijn van groot naar klein:

Indien u opzoek bent naar het directe contact met studenten dan is het mogelijk om een activiteit op ons terrein te organiseren. Een voorbeeld hiervan zijn de LaYERgames die we afgelopen jaar hebben georganiseerd. Bij de LaYERgames werden de studenten opgedeeld in drie groepen, deze groepen kregen een presentatie over de mogelijkheden die YER voor hen kan bieden, de mogelijkheid om te lasergamen en een diner met het personeel van YER. De aftermovie van deze activiteit vindt u hier.

Indien u vooral opzoek bent naar naamsbekendheid in het algemeen kan de Grolsch Euros Drienerlo Regatta uitkomst bieden. Bij deze wedstrijd komen er verspreid over het weekend meer dan 2500 studenten naar Enschede. Bij de GEDR is het mogelijk om een banner te plaatsen, een standje te krijgen of te flyeren.

Indien u specifiek onze leden wilt benaderen of naamsbekendheid onder onze leden wilt creëren is het bijvoorbeeld mogelijk om een mail over de ledenlijst te sturen of een bericht op onze site te zetten.

Exposure1.png