Huidige partners


 

Grolsch

 

Logo_Grolsch.png

De hoofdsponsor van de D.R.V. Euros is bierbrouwerij Grolsch. Grolsch en Euros hebben een nauwe en lange samenwerking. Zo verzorgt Grolsch alle dranken op de vereniging. Maar daarnaast heeft Grolsch heeft zijn eigen wedstrijd, de zogenoemde “Grolsch Euros Drienerlo Regatta”. Tijdens deze 2 daagse wedstrijd komt heel roeiend Nederland naar Enschede om hier in de verschillende velden (heren-8 tot en met dames-skiff (1persoons) te komen roeien. Meer informatie over de Grolsch Euros Drienerlo Regatta is hier te vinden.


 

Northwave

Northwave.png

Northwave is een bedrijf in cyberbeveiliging. Northwave heeft als eerste partner haar naam op onze botenwagen geplaatst. Hiernaast vindt Northwave het wedstrijdroeien erg belangrijk en heeft zodoende haar logo op de jassen van de wedstrijdroeiers, de wedstrijdpalen en de wedstrijdcaps staan.


 

Thales

Thales_LOGO_Pantone.jpg

Thales is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Thales levert met zijn techniek een belangrijke bijdrage aan de meetapparatuur die gebruikt wordt tijdens de GEDR.


 

YER

YER.jpg

YER is een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich met name richt op de techniek en IT-domeinen. Door intensieve persoonlijk begeleiding helpt YER afgestudeerden zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Verder biedt YER verschillende Talent Development Programmes waarin je werkervaring op kunt doen en deel kunt nemen aan relevante workshops (gericht op technische, soft en business skills) waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. YER organiseert jaarlijks een evenement op Euros, waarbij zij op een laagdrempelige manier hun bedrijf kunnen tonen aan studenten. Afgelopen jaren hebben wij samen met YER een kerstmarkt en een lasergame-activiteit georganiseerd.


 

Movares

movares-logo.png

De wereld verandert. Wij veranderen mee. Wij gaan voor data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen wij juist energie van. Ons doel? Iedere dag werken aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland! Dit is een grote ambitie, en we komen er alleen als we het samen doen. Zo leveren wij slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulair bouwen en klimaatadaptatie. Dit doen wij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders.


 

Stage X

Stagex4.jpg

Stage X is gespecialiseerd in licht en geluid installaties. Tijdens evenementen op het terrein waarbij onze eigen muziek en lichtinstallaties niet toereikend zijn, maken wij regelmatig gebruik van de diensten van Stage X. Zo verzorgt Stage X bijvoorbeeld het licht en geluid gedurende de GEDR en onze introductieperiode.


 

Dosign

dosign.jpeg

Sinds 1985 is Dosign actief in de techniek. Gestart in Rotterdam als ingenieursbureau en inmiddels uitgegroeid tot multidisciplinair dienstverlener binnen een breed speelveld. Naast het verbinden van Engineers aan opdrachtgevers in de techniek bieden wij ook een breed aanbod trainingen, opleidingen en cursussen. 


 

Sponsorkliks

logo sponsorkliks.gif

 

Sponsorkliks is sinds 2020 gekoppeld aan D.R.V. Euros en biedt een gemakkelijke tool om inkomsten te generen voor de vereniging zonder dat leden meer betalen voor hun aankopen. Via Sponsorkliks is het mogelijk om via onze pagina op Sponsorkliks naar een willekeurige webshop te gaan en daar een bestelling te doen. Vervolgens gaat er een commissie, veelal tussen de 1 en 5% naar onze vereniging. Dit geld wordt vervolgens gebruikt om activiteiten groter aan te kunnen pakken, boten beter te kunnen onderhouden en het roeien zo goed mogelijk te kunnen faciliteren. Neem vooral eens een kijkje op onze pagina op Sponsorkliks of jou favoriete webshop er tussen zit. Veel gebruikt webshops zoals Thuisbezorgd.nl, booking.com, Perry Sport en Zalando zijn te vinden op onze pagina!