Nabeschouwing Thêta Herfstregatta

By: Denise de Waard okt 11, 2023

Het weekend van 30 september was het zo ver: de Thêta herfstregatta! De traditionele start van de najaarsbokaal. Dit jaar was een unieke editie: het was droog, zonnig, je zou bijna zeggen dat het de voorjaarsbokaal was. 

Deze wedstrijd zijn er 6 boten gestart: wij mochten het aftrappen in de dubbeltwee op zaterdagochtend. Smiddags waren twentstudent, torerow en ejdansen aan de beurt. We hebben allemaal een goeie strijd geleverd maar helaas geen taart behaald voor Euros. Maar in vergelijking met de thuisvereniging waren we erg goed, van Thêta is er namelijk een 8 van hun preselectie omgevallen. Dit was een mooi schouwspel aan het vlot want de boot is aan het vlot omgegaan. 

's Avonds was het tijd voor de echte wedstrijd: bier drinken. Euros was erg goed vertegenwoordigd. Als echte comporoeiers heeft iedereen hier zijn uiterste best voor gedaan, al helemaal Maaike en Thijmen aan de streepjes op hun armen te zien. Buiten dat het een gezellig feest was zijn er helaas wat dassen verloren gegaan, op een toch net onsportieve manier van Thêta. Maar helaas, weg is toch echt weg. 

Na het feest hebben we met een groot deel van Euros op de camping gestaan, een hele uitvinding want Eindhoven is toch echt te ver om te reizen. De afterparty van de avond was te vinden in de badkamer van het padvindershok. Gelukkig hoefde niemand de volgende ochtend vroeg op, Vlott en BBTwee startte in de middag. Buiten een kleine aanvaring voor de wedstrijd verliep het vrij soepel. 

Al met al was het een heerlijke eerste wedstrijd van de bokaal, we kijken uit naar de aankomende wedstrijden!